انجام ۷۳۴ هزار مورد بازرسی بهداشتی از مراکز مواد غذایی

0

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدرضا غلامی گفت: تیم های بهداشتی تعداد ۷۳۴ هزار و ۱۷۰ مورد بازرسی بهداشت محیطی از مراکز تهیه و توزیع و عرضه مواد غذایی حساس با اولویت کنترل بهداشت فردی و بهداشت مواد غذایی انجام داده اند.

وی افزود: بیش از ۱۸۹ هزار مورد بازرسی بهداشت محیطی از اماکن عمومی حساس با اولویت بهداشت فردی و تجهیزات از جمله آرایشگاه ها ، هتل ها و مراکز اقامتی صورت گرفته و تعداد ۲۳ هزار و ۶۶۷ مورد نیز بازرسی بهداشت محیطی از اماکن بین راهی با اولویت کنترل بهداشت فردی و بهداشت مواد غذایی انجام شده است.

غلامی تعداد بازرسی بهداشت محیطی از سامانه های آبرسانی را حدود ۴۱ هزار مورد عنوان کرد و افزود: بازرسی بهداشت محیطی با اولویت کنترل دخانیات از مراکز عرضه قلیان نیز ۱۲ هزار و ۷۷۹ مورد بوده است.

به گفته مسئول برنامه سلامت نوروزی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، تا کنون یک میلیون و ۴۳۴ هزار و ۶۶۶ کیلو گرم مواد غذایی فاسد و غیر بهداشتی کشف و معدوم شده و ۳ هزار و ۵۶۷ مرکز و مکان متخلف تعطیل شده است.

غلامی در ادامه تعداد کلر سنجی از آب آشامیدنی را ۵۶۲ هزار و ۵۹۹ مورد عنوان کرد و گفت: نمونه برداری میکروبی آب ۵۸ هزار و ۲۵۲ مورد و نمونه برداری مواد غذایی۳۱ هزار و ۴۵۰ مورد بوده است.


پاسخ دهید